SKU
FC2423

Elektrodë pH për matje direkt në djathë (përdoret me HI98165) - FC2423

35 720,39 Lekë
In stock

Elektroda e pH FC2423 për matjet e drejtpërdrejta të djathit me një sensor të integruar të temperaturës përmban një trup prej çeliku inoks me një majë xhami konike që lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet e djathit.

  • Shtresa prej çeliku inoks për mbrojtje në procesin e prodhimit.
  • Sensori i integruar i temperaturës siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.
  • Projektuar për matje të drejtpërdrejta në produktet e djathit.

Elektroda pH për matjet direkte të djathit 

Kjo elektrodë e specializuar e pH ofron karakteristika të shumta që përmirësojnë testimin e pH për prodhuesit e djathit. Mbulesa e fortë prej çeliku inoks e shoqëruar me majën konike të ndjeshmërisë lejon depërtimin e djathit në pika të ndryshme gjatë gjithë procesit të prodhimit. Një sensor i integruar i temperaturës siguron gjithashtu që të gjitha matjet e pH të kompensohen për temperaturën pa pasur nevojë për një sondë të veçantë të temperaturës.

Trup inoks

Trupi prej çeliku inoks AISI 316 i elektrodës pH për matjet direkte të djathit ofron qëndrueshmëri në objektin e prodhimit dhe mund t'i rezistojë përqendrimeve të klorurit që shkaktojnë korrozion në llojet e tjera të lidhjeve.

Elektroliti viskolen

Elektroliti viskolen ofron një ndërfaqe të fortë xheli midis përbërësve të elektrodës së brendshme dhe mostrës që matet. Elektroliti është pa argjend për përdorim në produktet e djathit dhe nuk kërkon mirëmbajtje.

Maja konike e xhamit

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në mostra të tilla si djathi.

Xham me temperaturë të ulët

Elektroda pH FC2423 për matjet direkte të djathit përdor xhamin me temperaturë të ulët (LT) për llambën ndijuese. Maja e xhamit LT është një formulim xhami me rezistencë më të ulët. Me uljen e temperaturës së xhamit ndijues, rezistenca e xhamit LT do të rritet duke iu afruar asaj të xhamit standard në temperaturat e ambientit. FC2423 është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 deri në 50°C.

Sensori i integruar i temperatures

Gabimet në kalibrim dhe matje eliminohen me kompensimin automatik të temperaturës të siguruar nga sensori i integruar i temperaturës së termistorit.

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

FC2423

Përshkrimi

sonda pH/temperaturë e para-amplifikuar

Referenca

E vetme

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

I hapur

Elektroliti

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Struktura

konike (6 x 8 mm)

Sensor temperature

po

Përforcues

po

Materiali i trupit

titan

Kabulli

koaksial; 1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

Në produktet e djathit

Lidhja

DIN

Na

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara