SKU
FC767PW

Sonda termoçift lloji-T me Dorezë - FC767PW

3 914,56 Lekë
In stock

FC767PW është një sondë termoçift lloji-T, e krijuar për përdorim të përgjithshëm. Sonda e inoksit është e qëndrueshme dhe e lehtë për t'u pastruar, perfekte për mjedisin e vështirë që haset në sektorin e ushqimit.

 

  • Mat deri në 300°C (570°F)
  • Koha e përgjigjes 4 sekonda
  • Çelik inoks

 

Specifikimet

 

Saktësia e temperaturës

±0,6°C (-50 deri në 100°CC), ±1,6°C (100 deri në 300°C)/±1,1°F (-58 deri në 212°F); ±2,9°F

(212 deri në 573°F)

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

300°C (570°F)

Koha e përgjigjes

15 sekonda

Gjatësia e trupit

L 120 mm x diametër 3 mm (4,7" x 0,12")

Materiali i trupit

çelik inoks

Kabulli

Poliuretani (PUR)

Përdorimi i Rekomanduar

ushqimore, produkte gjysëm të ngurta

 

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved