SKU
HI1003/3

Elektroda e pH për monitorim të vazhdueshëm të rrjedhjes me matching pin (9.84') - HI1003/3

21 407,77 Lekë
In stock

Kjo sondë industriale ka një trup prej qelqi për përdorim në kimikate agresive dhe janë të lehta për t'u pastruar. Një mëngë mbrojtëse PEI i jep elektrodës rezistencën.Kufijtë e operimit janë -5 deri në 80°C (23 deri në 176°F) dhe presioni deri në 6 bar (87 psi).

  • 1/2 " Fije e jashtme NPT për instalimin në linjë
  • Elektroda pH me membranë PTFE
  • Perfekte për monitorim të vazhdueshëm gjatë aplikimeve industriale të zbutjes së ujit dhe kullave ftohëse.

Në mënyrë që të zvogëlojë kontaminimin që i vjen nga përdorimi industrial, kjo elektrodë kombinon një referencë polimeri dhe teknologjinë e double junction. Me këtë teknologji, nuk kërkohet rimbushje dhe elektroda mund të përdoret në mostra të tilla si komponimet organike, proteinat dhe metalet e rënda. Përveç kësaj, elektroda pH përdor një nyje unike PTFE që minimizon bllokimin.

Disa modele gjithashtu kanë një amplifikator të ndërtuar, i cili lejon që matjet të merren larg nga vendndodhja e instrumentit pa kërkuar një transmetues. Sondat HI1003 inkorporojnë një lidhës BNC që mundëson lidhjen me çdo matës pH shpejt dhe lehtë. Modelet me kabull 3 ose 5 metra (9.8 ose 16 feet) janë në dispozicion.

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved