SKU
HI1048S

Elektroda e pH me sistemin e parandalimit të bllokimit (CPS™) - HI1048S

29 603,88 Lekë
In stock

HI1048S është një elektrodë pH me një trup qelqi, e rimbushshme, me një lidhje me vidë. Kjo elektrodë pH përmban një referencë me kryqëzim të dyfishtë, teknologjia Hanna's Clogging Prevention System (CPS) dhe llamba sensoriale sferike e qelqit e bërë nga xhami për qëllime të përgjithshme. Kjo elektrodë pH është ideale për mushtin dhe lëngun e verës për shkak të përmbajtjes së lartë të lëndëve të ngurta që do të bllokonin një elektrodë standarde të pH për qëllime të përgjithshme.

  • Teknologjia e Sistemit të Parandalimit të Mbylljes (CPS™).
  • Elektroda e rimbushshme
  • Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë
 
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved