SKU
HI1217D

pH Electrode for use with HI8314 - HI1217D

19 572,82 Lekë
In stock
The HI1217D is a PEI body, single ceramic junction pH electrode with a DIN connector. This design consideration is ideal general purpose laboratory use.
  • No need to refill electrolyte.
  • Made for use use with the HI8314 pH meter.
  • Great for general purpose laboratory use.
 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara