SKU
HI1270

Elektrodë shtesë pH për HI98103 - HI1270

3 547,57 Lekë
In stock

HI1270 është elektroda shtesë e pH-it për modelin e matësit të pH Checker HI98103. Zëvendësimi i elektrodës pH është i shpejtë dhe i lehtë. Thjesht hiqni sondën e vjetër që do të zëvendësohet dhe vidhosni të renë.  HI1270 është një elektrodë pH me një lidhje të vetme që ka një trup të hollë polipropileni 8 mm që përshtatet lehtësisht tek epruvetat dhe enët e tjera me përmasa të vogla.

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved