SKU
HI1285-5

Sondë multiparametër pH/EC/TDS - HI1285-5

15 535,92 Lekë
In stock

Mat pH, përçueshmërinë (EC) dhe TDS (ppm) me sondën multiparameter HI1285-6. E përsosur për matjet në serra, trajtimin e ujit,  kaldaja dhe kullat ftohëse me një trup polypropylene, ndërtuar në sensor të temperatures. HI1285-6 është projektuar për përdorim me HI9813-6 Portable pH/EC/TDS/Temperature Meter me CAL Check™.

  • 3 në 1 sondë për pH, përçueshmërinë (EC), TDS (ppm), & sensorë të temperaturës.
  • I para-amplifikuar për lexime më të sakta.
  • I mrekullueshëm për hidroponikët, akuariumet,  dhe pellgjet.
 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara