SKU
HI2111B

Half-Cell pH Electrode with BNC Connector (glass) - HI2111B

16 881,55 Lekë
In stock
The HI2111B is a glass body pH half-cell electrode with a BNC connector. This sensing electrode is made with high temperature glass and is to be used in conjunction with a reference half-cell electrode. This design consideration is ideal for use in strong alkaline solutions as well as for general purpose measurements.
  • High Temperature (HT) Glass
  • Half-Cell Design
  • BNC Connectio

Half-Cell pH Electrode with BNC Connector

 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara