SKU
HI2112B

pH Half-Cell Electrode with BNC Connector - HI2112B

15 535,92 Lekë
In stock
The HI2112B is a PEI body pH half-cell electrode with a BNC connector. This sensing electrode is made with general purpose glass and is to be used in conjunction with a reference half-cell electrode. This design consideration is ideal for general purpose measurements.
  • Durable PEI Body
  • Half-Cell Design
  • BNC Connection

pH Half-Cell Electrode with BNC Connector

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara