SKU
HI2910B

Elektroda e amplifikuar e pH me Amphel® të Brendshëm të Baterisë - HI2910 - HI2910

16 147,57 Lekë
In stock

Kjo elektrodë e amplifikuar pH është projektuar për aplikime industriale me karakteristika të tilla si cloth junction, qelq me qëllim të përgjithshëm, dhe bateri të brendshme. Me dizajnin e qëndrueshëm, ju mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Amphel  elektroda pH me bateri të brendshme.®
  • Ideale për matjet në mostra të papastra dhe kushte të larta lagështie.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, për aplikime industriale.

Elektroda e amplifikuar e pH

Ofron një sinjal të qëndrueshëm për mbikqyrjen industriale si dhe një kursim të madh në kostot e kabllos koaksiale të zhurmës së ulët.

Trupi PEI

Elektrodat me trup PEI janë të përshtatshme për aplikime jokritike që kërkojnë një kombinim shumë të mirë të rezistencës kimike, mekanike dhe termike.

Cloth junction

Pastroni nyjen duke nxjerrë thjesht 1/8" e nyjës nga elektroda për të ekspozuar një pjesë të re.

Lidhësi BNC

Lejon lidhje të shpejtë dhe të lehtë me çdo matës apo transmetues pH/ORP.

Amplifikator i inkorporuar

Ofron një sinjal të qëndrueshëm për mbikqyrjen industriale si dhe një kursim të madh në kostot e kabllos koaksiale të zhurmës së ulët.

Bateri e zëvendësueshme amphel®

Nuk është më e nevojshme të hedhësh një elektrodë kur bateria mbaron.

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved