SKU
HI702

TESTUESI I BAKRIT - HI702

7 217,48 Lekë
In stock

Hanna Checker® mbush hendekun midis kiteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kitet e provës kimike nuk janë shumë të sakta dhe japin vetëm 5 deri në 10 pikë rezolucion ndërsa instrumentet profesionale mund të kushtojnë qindra dollarë dhe mund të kërkojnë kohë për të kalibruar dhe mirëmbajtur. Checker® është i saktë dhe i përballueshëm.

HI702 Checker®HC (Kolorimetri dore) është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur diapazonin e lartë të bakrit. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kiteve të testimit kimik, HI702 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë.

 

Specifikime

Range bakri

0.00 deri në 5.00 ppm

Rezolucioni

0,01 ppm

Saktësia

±0.05 ppm ±5% e leximit

Metoda

adaptimin e metodës EPA. Reagimi midis bakrit dhe reagentit bicinchoninate shkakton një ngjyrë vjollcë në mostër

Lloji i baterisë

1.5V AAA / 10.000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); RH max 95% jo kondensues

Auto-off

pas 10 minutave mospërdorim

Burimi i dritës photometer/Colorimeter

LED @ 575 nm

Detektor i dritës fotometër/ngjyrues

fotoqelizë silikoni

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5")

Pesha

64 g (2.3 oz)

Informacione*

HI702 Checker®HC është furnizuar me 2 kuveta dhe kapakë, kit reagent starter (6 pako reagent), 1 X 1.5X AAA bateri, dhe një manual udhëzimi.

 

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved