SKU
HI711

Testues I klorit total HC - HI711

6 483,50 Lekë
In stock

Përdorni kolorimetrin tonë të thjeshtë të dorës për të marrë rezultate më të sakta të testimit të ujit. Harroni mundimin për të lidhur ngjyrën e parë me një ngjyrë në katalog. Kolorimeteri ynë i amonit ju sjell teknologji më të saktë se kiti juaj tipik i testit kimik duke ju dhënë rezultate të sakta dhe të qëndrueshme.

  • Mbaje lehtësisht kolorimetrin tonë të dorës në xhepin tënd
  • Me një buton merrni rezultatet e dëshiruara
  • Sigurohu që rezultatet e tua të koordinohen me kohëmatësin
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved