SKU
HI713

TESTUES PËR FOSFATET ( LOW RANGE)- HI713

6 483,50 Lekë
In stock

Arrini rezultate të sakta të testimit të ujit me kolorimetrin tonë të thjeshtë portativ. Besojuni leximeve tuaja tani, kolorimetri ynë I fosfatit ju realizon matje më të sakta se kiti juaj mesatar i testimit kimik. Duke përcaktuar rezultatet tuaja në mënyrë dixhitale, kolorimetri ynë  eliminon përpjekjen e përputhjes me një tabelë ngjyrash.

  • Dizajn i vogël dhe i lëvizshëm për ta marrë kudo
  • Rezultatet arrihen lehtësisht me funksionimin e thjeshtë me një buton
  • Përparoni në matjet tuaja dhe përmirësoni ato.

 

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved