SKU
HI726

Testues për nikelin- HI726

6 483,50 Lekë
In stock

Hana Checker® qëndron si një zgjidhje perfekte midis kiteve të thjeshta dhe instrumenteve profesional. Kitet kimike  nuk janë shumë të sakta dhe vetëm japin 5 deri 10 pika rezolucioni ndërsa instrumentimi profesional mund të kushtojë qindra dollarë dhe mund të duan gjatë  për tu kalibruar dhe mirëmbajtur. Checker® është i saktë dhe i përballueshëm.

Hanna Nickel High Range Checker përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe fotodetektor  silikoni për të siguruar saktësinë e instrumentimit profesional me çmimin e përballueshëm të një kit-i provë kimike.®

Detaje

Hi726 Checker®HC (Handheld Colorimeter) është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur nikelin. Projektuar si një alternativa më e saktë ndaj kiteve kimike të testimit, HI726 jep rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të lehtë:

Veçoritë:

·       Më i lehtë për t'u përdorur dhe më i saktë se kitet e testimit kimik

  • Dedikuar një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, lehtësi e madhe
  • Ideale për: Cilësinë  e ujit, mjedisin, industrinë

 

Specifikimet

 

Alkaliniteti range

0.00 deri 7.00 g/L

Rezolucioni

0.1 g/L

Saktësia

±0.10 g/L ±5% e leximit

Metoda

përshtatja e metodës fotometrike

Lloji i baterisë

1.5V AAA / 10.000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); RH max 95% jo kondensues

Auto-off

pas 10 minutave mospërdorim

Burimi i dritës photometer/Colorimeter

LED @ 575 nm

Detektor i dritës fotometër/ngjyrues

fotocell silikoni

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5")

Pesha

64 g (2.3 oz)

Informacion**

HI726 Checker® vjen së bashku me (2) cuvettes me kapak, Nickel HR kit starter për 6 teste (6 paketa pluhur reagent), bateri, udhëzime dhe udhëzues të shpejtë të fillimit.

 All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved