SKU
HI736

TESTUES MARINE PËR FOSFATET ( ULTRA LOW RANGE) - HI736

6 483,50 Lekë
In stock

Hanna Phosforus Ultra Range (0 deri në 200 ppb) Checker® mbush hendekun midis kiteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kitet e provës kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë.

Hanna Phosphorus Ultra Low Range Checker® përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor silikoni për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një kiti të testimeve kimik

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved