SKU
HI755

KOLORIMETËR MARINE PËR ALKALINITETIN- HI755

6 483,50 Lekë
In stock

Merrni rezultate të sakta për akuariumin tuaj me ujë të kripur me kolorimetrin tonë të thjeshtë portativ. Kolometri ynë i alkalinitetit mbush hendekun midis kiteve të testimit të alkalinitetit dhe instrumenteve të avancuara. Kitet standarde të testimit kanë saktësi të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të përputhur ngjyrat. Kolorimetri Hanna eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë të alkalinitetit të ujit të kripur në njësitë dKH.

  • Kolometri ynë portativ është i lëvizshëm dhe përshtatet lehtë.
  • Funksionimi i thjeshtë me një buton e bën të lehtë marrjen e rezultateve tuaja të alkalinitetit.
  • Përmirësoni rutinën tuaj të testimit
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved