SKU
HI759

Gradues dixhital për shurupin e panjës -HI759

8 318,45 Lekë
In stock

Vlerësoni me siguri duke ditur se rezultatet tuaja raportohen në mënyrë objektive sipas standardeve të industrisë Maple Syrup Digital Grader. I thjeshtë për t'u përdorur dhe dizajni kompakt i graduesit tonë dixhital përshtatet lehtë në xhepin tuaj.

  • Më i lehtë për t'u përdorur dhe më i saktë se një komplet vizual i klasifikimit të shurupit të panjës.
  • Duhet vetëm një buton dhe disa sekonda për të klasifikuar shurupin tuaj të panjës.
  • I shkëlqyeshëm për prodhuesit dhe paketuesit e shurupit të panjës

Detajet

Sezoni i prodhimit të shurupit të panjës përfshin disa muaj midis dimrit dhe pranverës çdo vit.  Në fillim të sezonit të prodhimit prodhohet një shurup më i lehtë dhe më i ëmbël të përbërë nga saharoza si përmbajtja kryesore e sheqerit. Ndërsa sezoni përparon dhe temperaturat rriten, mikroorganizmat rriten dhe kolonizojnë lëngun kur mblidhet. Këto baktere, megjithëse nuk janë të dëmshme, konvertojnë një pjesë të saharozës së pranishme në glukozë dhe fruktozë. Niveli i sheqernave në lëng, si dhe proceset kimike që ndodhin gjatë zierjes, janë përgjegjëse për krijimin e një produkti shurupi me shije më të fortë dhe ngjyrë më të errët. HI759 Maple Syrup Digital Grader është një kolorimetër dore i krijuar për përcaktimin e Gradës A të shurupit të panjës. HI759 është projektuar si alternativa më e saktë ndaj kompleteve të klasifikimit vizual të përkohshëm dhe të përhershëm, duke ofruar rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë.

Hapi i parë - Shtoni një mostër në kuvetën(at) e përfshirë.

Hapi i dytë - Fusni kuvetën e referencës së glicerinës, mbyllni kapakun dhe shtypni butonin në zero.

Hapi i tretë - Hiqni kuvetën e referencës së glicerinës dhe zëvendësojeni me një kuvetë mostër.

Hapi i katërt - Mbyllni kapakun dhe shtypni butonin. Leximi do të merret automatikisht dhe rezultatet shfaqen si përqindje e transmetimit të dritës.

Ky gradues dixhital i shurupit të panjës mat përcjellshmërinë e dritës së shurupit dhe shfaq drejtpërdrejt rezultatet e përqindjes në ekranin LCD të madh e të lehtë për t'u lexuar. E vendosur në anën e pasme të njehsorit është një tabelë që referon përqindjen e transmetimit të dritës në shkallë. 

Karakteristikat:

 

  • Më i lehtë për t'u përdorur dhe më i saktë se kompletet e klasifikimit vizual
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideale për prodhuesit dhe paketuesit e shurupit të panjës

Specifikimet

Ngjyra, shurup panje 

 

Intervali

Transmetim 0 deri në 100%. 

Rezolucioni 

1% transmetim 

Saktësia 

±4% transmetim 

Metoda 

Përshtatja e standardit të shurupit të panjës USDA. 

Specifikime Shtesë 

 

Lloji i Baterisë 

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm 

Mjedisi 

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% 

Fikja automatike 

Pas dhjetë minutash mospërdorim 

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër 

LED @ 610 nm 

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër 

Fotocelë silikoni 

Dimensionet 

154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”) 

Pesha 

196 g (6,91 oz.) 

Informacion*

HI759 Checker® furnizohet me (3) kuveta për mostrën me kapak, kuvetë referuese e mbyllur  me glicerol, (3) gota plastike, bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë. 

 All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved