SKU
HI764

TESTUES MARINE PËR NITRITET - HI764

6 483,50 Lekë
In stock

Ndaloni së lodhuri për të marrë rezultate të sakta për akuariumin tuaj me ujë të kripur me kolorimetrin tonë të thjeshtë të dorës. Kolometri ynë i nitritit mbush boshllëkun midis kiteve të testimit të nitriteve dhe instrumenteve të avancuara. Kitet standarde të testimit kanë saktësi të kufizuar pasi ato varen nga syri i njeriut për të përcaktuar ngjyrat. Kolometri ynë i dorës eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë të nitritit të ujit të kripur.

 

  • Kolometri ynë portativ shkon aty ku shkoni.
  • Arritni lehtësisht rezultatet tuaja të nitriteve me dizajn të thjeshtë me një buton.
  • Mos u shqetësoni për përputhjen e ngjyrës së duhur, kolometri ynë e bën atë për ju.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara