SKU
HI1290

Spare Electrode for HI98112 Piccolo 2 with built-in temperature sensor - HI1290

7 462,14 Lekë
In stock
Spare Electrode for HI98112 Piccolo 2
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara