SKU
HI1295

Spare Electrode for PICCOLO® plus pH Tester - HI1295

9 297,09 Lekë
In stock
The HI1295 is a spare electrode for the HI98113 PICCOLO® plus pH Tester.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara