SKU
HI3859

Glycol Chemical Test Kit - HI3859

14 190,29 Lekë
Out of stock
The glycol chemical test kit HI3859 is a chemical test kit that uses a visual method to determine the presence of glycol. The HI3859 is supplied complete with all of the reagents and equipment necessary to perform 25 tests.
  • Simple two-step reaction for visual indication of Glycol
  • All reagents marked with expiration date and lot number for traceability
  • Includes Glycol reference standard to aid in identifying a positive result

Glycol chemical test kit

The glycol chemical test kit HI3859 is a visual chemical test kit that determines the presence or absence of glycol. The HI3859 is supplied with all of the necessary reagents and equipment to perform the analysis. The test kit contains enough reagents to perform 25 tests.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara