SKU
HI1144B

pH Electrode with Calomel References and BNC Connector - HI1144B

22 264,08 Lekë
In stock
The HI1144B is a glass body, refillable, single junction pH electrode with the Calomel References, and a BNC connector. This electrode has a single ceramic junction in the outer reference cell and the spherical pH sensing portion is made with high temperature glass.  The mercury/mercury (I) chloride (Hg/Hg2Cl2) reference system of the HI1144B provides a stable reference potential without the presence of silver. This design consideration is ideal for applications involving Tris buffer.
  • Calomel References
  • Refillable Electrode
  • High Temperature (HT) Glass

pH electrode with the Calomel References

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara