SKU
HI38018

Kiti i testimit kimik për klorin e lirë- HI38018

10 153,40 Lekë
In stock

Klori i lirë reagon me jonet e amonit dhe komponimet organike për të formuar komponime klori duke rezultuar në zvogëlimin e aftësive dezinfektuese krahasuar me klorin e lirë. Këto komponime klori së bashku me kloraminat formojnë klorin e kombinuar. Klori i kombinuar dhe teprica e klorit të lirë së bashku rezultojnë në klor total. Ndërsa klori i lirë ka një potencial shumë më të lartë dezinfektues, klori i kombinuar ka stabilitet shumë më të lartë dhe ka paqëndrueshmëri më të vogël. Duhet të ketë nivele të mjaftueshme të klorit të lirë të pa reaguar për dezinfektim adekuat, por jo aq sa të bëhet i dëmshëm.

Informacioni i porosisë: Kompleti i kiteve të testimit kimik për klorin e lirë HI38018 vjen me reagentin për klorin e lirë HI93701-0 (200 pako), shishe të demineralizuar me kapak 12 L, disk kontrollues, viale qelqi me kapak (2) dhe pipeta plastike 3 ml.

 

Specifikimet :

Metoda 

Disk kontrollues 

Intervali

0,00-0,70 mg/L 0,0-3,5 mg/L 

Rritja më e vogël 

0,02 mg/L 0,1 mg/L 

Metoda Kimike 

DPD 

Numri i Testeve 

200 

Pesha 

647 g 

 All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved