SKU
HI70474

Peristaltic Pump Tubing Kit for PCA Series Process Analyzers (6 pcs) - HI70474

In stock
PCA peristaltic pump tubing kit (6). Each kit includes:
  • Nontransparent C-flex tubes 55L x 0.8ID mm (2.1 x 0.03’’)
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara