SKU
HI76330

Dual Platinum Pin Electrode for titrator HI904 - HI76330

49 788,35 Lekë
In stock

Dual Platinum Pin Electrode for titrator HI904

The HI76320 is a glass bodied, dual platinum pin electrode for use with the HI903 Karl Fischer titration system. Each sensor is designed for sensitive, precise, and accurate detection.
  • Glass Body
  • Dual Platinum Pin
  • BNC Connection
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara