SKU
HI1330P

pH Electrode for Vials and Test Tubes with BNC + PIN Connector - HI1330P

20 918,45 Lekë
In stock
The HI1330P is a glass body, refillable, single junction pH electrode for vials, and test tubes with a BNC + PIN connector. This electrode has a single ceramic junction in the outer reference cell and the small, spheric pH sensing portion is made with low temperature glass.  This design consideration is ideal for pH measurements in vials, test tubes, and smaller vessel applications
  • Small Bulb Tip
  • Low Temperature (LT) Glass
  • Refillable Electrode

pH Electrode for Vials and Test Tubes

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara