SKU
HI146-00

Termometër preciz I papërshkrueshëm nga uji – I montueshëm në mur (°C) Pronto - HI146-00

10 153,40 Lekë
In stock

HI146-00 është një Termometër  me një sondë të gradës profesionale të bashkangjitur në një kabllo fleksibël 2 m (6.6'). Monitoroni temperaturën e saktë të çdo produkti vazhdimisht dhe lehtësisht e vëzhgoni atë në ekranin LCD.

  • Cal Check™ feature për të konfirmuar se termometri është duke punuar në mënyrë korrekte.
  • Plotëson kërkesat e HAACP.
  • Ideale për monitorimin e temperaturës së lëngjeve, gjysmë të ngurta dhe ushqimeve të frigoriferit.
  • Nuk është i përshtatshëm për matjet e temperaturës së trupit.

Termometër preciz i montuar në mur (°C)

Bottom of Form

Top of Form

 

Bottom of Form

HI146-00 është një termometër  i montuar në mur me një sondë të gradës profesionale dhe një kabllo fleksibël 2 m.

Funksioni CAL CHECK është inkorporuar në funksionin e tij për t'ju lejuar të konfirmoni saktësinë e matësave çdo kohë. Ju mund të monitoroni temperaturën e saktë të çdo produkti në mënyrë të vazhdueshme dhe lehtësisht ta vëzhgoni atë në ekranin LCD. HI-146-00 termometri  i montuar në mur mund të transportohet lehtësisht ose të instalohet në një pozicion fiks . Me dizajnin e tij kompakt dhe të thjeshtuar që paraqet një sondë fikse çeliku  dhe mbajtëse opsionale sonde, ky termometër është ideal për të monitoruar temperaturat e lëngjeve, gjysmë të ngurta dhe ushqimeve të frigoriferit. ®

Veçoritë kryesore

  • HaCCP
  • Kontrolli CAL®
  • Sondë e temperaturës së çelikut
  • Rezistent ndaj ujit
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved