SKU
HI5414

Glass Calomel Reference Electrode (Banana Connector) - HI5414

18 838,83 Lekë
In stock
The HI5414 is a glass body, refillable, double junction, half-cell Calomel reference electrode with a 4 mm banana connector. This electrode has a double ceramic junction in the outer reference cell, calomel references, and side arm construction.  This design consideration is made for use in applications that require remote filling in temperatures ranging from -5 to 60°C.
  • Refillable Electrode
  • Calomel References
  • Side Arm Construction
 

Glass Calomel Reference Electrode

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara