SKU
HI70004p

Tretësira buferike kalibruese pH 4.01 (25 x 20 mL) - HI70004P

3 669,90 Lekë
In stock

HI70004P është një tretësirë tampone kalibrimi me cilësi premium pH 4.01. Çdo bustinë ka numrin e saj të lotit dhe datën e skadencës të stampuar në të dhe është bërë me fletë të lehta duke siguruar freski sa herë që ju e hapni. Ato janë të përgatitura për të rezistuar 2 vite pas datës së prodhimit.HI70004P përmban 25 bustina që përmbajnë 20 mL tampon.

  • Etiketa të koduara me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerave të tamponit pH
  • Saktësia e +/- 0.01 pH @ 25C°
  • Tabela e temperaturës së vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme

HI70004P është një tampon kalibrimi me cilësi premium pH 4.01 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra të larta pastërtie, ujë të deionizuar, balanca të çertifikuara të kontrolluara nga pesha në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometër të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0.01 pH @ 25C dhe janë të gjurmueshme në MATERIALET Standarde të Referimit NIST (SRMs).°

 

Lehtësia e paketimit individual

  • Ideal për përdoruesit që nuk kalibrojnë shpesh
  • Ideale për përdorim në terren
  • Çdo paketim është i freskët kur përdoret
  • Paketimi parandalon oksidimin nga drita UV

 

Çdo bustinë ka te shënuar LOT no dhe datën e skadimit.

  • Tamponët Hanna janë formuluar posaçërisht për të ruajtur vlerën e tyre

 

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë

  • E lehtë për të identifikuar vlerat e ndryshme
  • Tretësira nuk përmban ndonjë bojë që mund të njollosë qelizën referues të një elektrode pH
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved