SKU
HI7001L

Tretesirë kalibruese pH 1.68 (500 mL) - HI7001L

1 834,95 Lekë
In stock

HI7001L është një tretësirë kalibruese  pH 1.68 me cilësi premium. Çdo bufer ka numrin e lotit dhe datën e skadimit të stampuar në të.Linja e kalibruesve të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të skaduar pas 5 vitesh nga data e prodhimit për një bustinë të pahapurEtiketa te koduara me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës  pH

  • Saktësia e +/- 0.01 pH @ 25C°
  • Shishe me vulë të përsosur për të siguruar cilësinë

HI7001L është një tretësirë buferike me cilësi premium pH 1.68 e prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra të larta pastërtie, ujë të deionizuar, ekuilibra të çertifikuar të kontrolluar në peshë dhe në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të sakta në +/- 0.01 pH @ 25C dhe janë të gjurmueshme në Materialet Standarde të Referimit NIST (SRMs).°

 

Shishe e paketuar mirë

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësirës

 

Çdo shishe ka të shënuar nr.Lot dhe datën e skadimit

  • Buferët Hanna janë formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

 

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës bufer pH

  • E lehtë për të identifikuar vlerat e ndryshme bufer
  • Tretësira nuk përmban ndonjë bojë që mund të njollosë qelizën referues të një elektrode pH
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved