SKU
HI7007/1L

Tretësirë buferike kalibruese pH 7.01 (1L) - HI7007/1L

2 324,27 Lekë
In stock

HI7007L/1L është një tretësirë buferike me cilësi premium pH 7.01. Buferët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të paketuara mirë për të siguruar cilësinë e tretësirs. Linja e amortizatorëve të kalibrit hanna është formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 2 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës pH
  • Saktësia e +/- 0.01 pH @ 25°C
  • Tabela e temperaturës së vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të shtypura në çdo shishe

HI7007L është një bufer kalibrimi me cilësi premium pH 7.01 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra të pastërtisë së lartë, ujë të deionizuar, ekuilibra të çertifikuar të kontrolluar në peshë dhe qelq të klasit A në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometër të çertifikuar.

 

Paketim I përsosur

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësirs

Çdo shishe ka të shënuar numrin e LOT-it dhe datën e skadencës

  • Buferat Hanna janë formuluar posaçërisht për të pasur një jetë të gjatë rafti për një shishe të pahapur.

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës pH

  • E lehtë për të identifikuar vlerat e ndryshme buferit
  • Tretësira nuk përmban ndonjë bojë që mund të njollosë qelizën referues të një elektrode pH

Specifikime

 

Paketimi

shishe

Sasia

1

Madhesia

1L

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved