SKU
HI7021M

Tretësirë ORP 240 mV (230 mL) - HI7021M

2 568,93 Lekë
In stock

HI7021M është një tretësirë cilësore ORP e përdorur për të testuar elektrodat ORP të platinit dhe arit. Solucionet e Hanna-s kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshme nga ajri për të siguruar cilësinë e tretësirës.

  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Lejon një kontroll të shpejtë të elektrodës suaj ORP
  • Mbyllje hermetike për të siguruar cilësinë e tretësirës

Detaje:

HI7021M është një tretësirë për ORP e krijuar për testimin e performancës së elektrodave ORP. Kur elektroda ORP vendoset në tretësirë, leximi i marrë duhet të jetë brenda +/- 20 mV nga vlera 240 mV @ 25 °C. Kjo tretësirë i lejon përdoruesit të shohin shpejt nëse elektrodat e tyre lexojnë saktë. Duke e përdorur këtë si një mjet diagnostikues, përdoruesit më pas mund të vendosin nëse elektroda ORP duhet të pastrohet.

Shishja HI7021M është etiketuar me:

  • Kodi i produktit
  • Data e skadencës
  • Numri lotit

Shishe e papërshkrueshme nga ajri

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

 

 

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved