SKU
HI70300M

Tretësira ruajtëse e elektrodës së pH (230 mL) - HI70300M

1 590,29 Lekë
In stock

HI70300M është një tretësirë ruajtëse e elektrodës e përgatitur me kimikate të shkallës së reagentit që mund të përdoret për të siguruar performancën optimale të elektrodave tuaja pH dhe ORP. Ruajtja e duhur e elektrodës suaj pH së një tretësirë ​​e mban membranën e qelqit të hidratuar mirë e cila ruan funksionin e duhur dhe siguron lexime të sakta.

  • Formulimi special për të minimizuar rritjen e baktereve në elektrodën tuaj.
  • Data e skadencës dhe numri i lotit të shënuar qartë për gjurmueshmëri.
  • Projektuar për ruajtjen e çdo elektrode pH ose ORP.

HI70300M është një tretësirë e formuluar posaçërisht për ruajtjen e elektrodës që mund të përdoret për të ruajtur elektrodën tuaj pH*. Për të siguruar kohën më të mirë të reagimit, maja e sensorit dhe kryqëzimi i referencës së elektrodës pH duhet të mbahen të lagura kur nuk përdoren. Vendosja e elektrodës pH në një gotë të vogël të mbushur me tretësirë ​​ruajtëse ose zëvendësimi i tretësirës në kapakun mbrojtës është një mënyrë e thjeshtë për të ruajtur elektrodën. HI70300M duhet të përdoret gjithashtu për të rihidratuar elektrodën pas pastrimit duke e njomur për të paktën një orë përpara marrjes së matjeve.

Shishe e papërshkrueshme nga ajri

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës.

  • Solucionet e ruajtjes së pH Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved