SKU
HI7041M

Dissolved Oxygen probe electrolyte solution (230mL) bottle - HI7041M

6 238,83 Lekë
In stock
The HI7041M dissolved oxygen probe electrolyte fill solution has been developed for Hanna's polarographic dissolved oxygen probes. Having the correct electrolyte solution is crucial to the performance of your dissolved oxygen probe.
  • Made with reagent grade chemicals
  • Long-lasting supply of electrolyte

Details:

The Dissolved Oxygen probe electrolyte HI7041M is designed to refill the electrolyte solution for polarographic dissolved oxygen probes. Polarographic sensor technology is based on the Ross and Clark polarographic measurement method. An oxygen probe is composed of a platinum electrode and a solid silver electrode. The HI7041M is a concentrated Potassium Chloride solution held in place over the electrode by a PTFE (Polytetrafluoroethylene) membrane. With polarographic technology, an external voltage is applied to the platinum cathode, silver anode, electrolyte solution, and gas-permeable membrane to establish a current that is proportional to the concentration of oxygen in a solution.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara