SKU
HI7041S

Tretësira e elektrolitit oksigjen I tretur (Polarographic 30 mL) - HI7041S

2 201,94 Lekë
In stock

Tretësira e mbushjes HI7041S është krijuar për sondat polarografike të oksigjenit të tretur të Hannës. Pasja e tretësirës së saktë të elektrolizës është vendimtare për performancën e sondës tuaj  të oksigjenit të tretur.

  • Shishe e volitshme
  • Bërë me lëndë kimike të gradës reagent

HI7041S është projektuar për të rimbushur  sondat polarografike të oksigjenit të tretur. Teknologjia e sensorit polarografik bazohet në metodën e matjes polarografike Ross dhe Clark. Një sondë oksigjeni është e përbërë nga një elektrodë platini dhe një elektrode e fortë argjendi. HI7041S është një tretësir e koncentruar klorur kaliumi e mbajtur mbi elektrodën nga një membranë PTFE (Polytetrafluoroethylene). Me teknologjinë polarografike, një tension i jashtëm aplikohet në katodë platini, anode argjendi, tretësirë elektrolite dhe membranë të përshkueshme  për të vendosur një rrymë që është proporcionale me përqendrimin e oksigjenit në një tretësirë.

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved