SKU
HI7074L

Electrode Cleaning Solution for Inorganic Substances (500 mL) - HI7074L

3 425,24 Lekë
In stock
500mL bottle (1)
  • Specially formulated cleaning solution to remove inorganic substances from a pH electrode
  • Air tight bottle with tamper-proof seal to ensure quality
  • Expiration date and lot number clearly marked on the bottle

Details

Electrode Cleaning solution - inorganic, 500mL bottle (1)

Specifications

Application 

Inorganic Substances 

Package  

Packet 

Quantity 

1 

Size 

500 mL 

Proposition 

65 

WARNING: 

This product can expose you to chemicals including thiourea, which is known to the State of California to cause cancer. 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara