SKU
HI7092L

Pretreatment oxidizing solution (500 mL) - HI7092L

2 935,92 Lekë
In stock
Pretreatment oxidizing solution, 500 mL
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara