SKU
HI70643L

Tretësirë pastruese për depozitat e kosit (500 mL) - HI70643L

3 792,23 Lekë
In stock

HI70643L është një tretësirë pastruese shumë efektive që  që është formuluar posaçërisht për përdorim me elektroda pH që mbulohen me depozitat e kosit. Elektrodat mund të bëhen të pista nga përdorimi dhe do të prodhojnë rezultate të pasakta. Solucionet pastruese të Hanna-s eliminojnë papastërtitë dhe mbetjet që mbeten në sipërfaqen e elektrodës pas matjes së djathit. Hanna sugjeron pastrimin e rregullt të llambës dhe kryqëzimit të elektrodës për të siguruar që sonda të jetë gjithmonë e pastër dhe të parandalojë çdo bllokim të kryqëzimit.

Linja e solucioneve të pastrimit të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Tretësirë pastruese e formuluar posaçërisht për të hequr depozitat e djathit nga një elektrodë pH
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri për të siguruar cilësi
  • Data e skadencës dhe numri i lotit janë shënuar qartë në shishe

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë jo të duhur. Kjo është shumë e rëndësishme të theksohet, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon që elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. Matësit e pH në treg sot do të lejojnë një tension kompensues prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë, por në mënyrë ideale nuk duhet të jetë më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrimit kompenson ndryshimin në tensionin e kompensimit. Nëse zhvendosja mV vazhdon të devijojë dhe njehsori është i kalibruar me një elektrodë të ndotur, atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved