SKU
HI7079

Sodium ISE Electrode Fill Solution (4 x 30 mL) - HI7079

5 015,53 Lekë
In stock

Sodium ISE Electrode Fill Solution

30mL bottle (4) The electrolyte level in refillable electrodes should be checked before performing any measurement. If the level is low, refill with the proper electrolyte solution to ensure the correct electrode performance. This simple maintenance helps guarantee adequate head pressure to promote efficiency and precision of your refillable electrodes. Some electrolyte solutions are also available in FDA compliant bottles.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara