SKU
HI7083L

Tretësirë standarde 3,0 g/L NaCl (500 mL) - HI7083L

2 935,92 Lekë
In stock

HI7083L është një tretësirë standarde NaCl 3,0 g/L me cilësi premium për kalibrimin e matësve të kripshmërisë dhe ISE-ve të natriumit. Solucionet e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshme nga ajri për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e solucioneve të kalibrimit të Hanna është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • 3.0 g/L tretësirë ​​standarde NaCl
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri për të siguruar cilësi maksimale
  • Numri i lotit dhe data e skadencës të shtypura në çdo etiketë

3,0 g/L Tretësirë ​​standarde NaCl

HI7083L është një tretësirë standarde kalibruese e NaCl me cilësi premium 3,0 g/L e prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar dhe enë qelqi të klasit A ​​në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të gjurmueshme në NIST Standard Reference Materials (SRMs).  

Shishe e papërshkrueshme nga ajri

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Buferët Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur
All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved