SKU
HI7082M

Tretësirë elektrolite 3,5 M KCl (230 mL) - HI7082M

6 728,16 Lekë
In stock

HI7082M është një tretësirë mbushëse e elektrodës së pH dhe ORP që përmban 3.5M KCl, e cila është prodhuar posaçërisht për elektroda me lidhje të dyfishtë. Niveli i elektrolitit në elektrodat e rimbushshme duhet të kontrollohet përpara se të kryeni ndonjë matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësirën e duhur të elektrolitit për të siguruar performancë optimale. Kjo mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin e presionit adekuat të kokës për të nxitur rrjedhën e elektrolitit të referencës në kampionin që matet.

  • Tretësirë mbushëse për elektrodat e pH me lidhje të dyfishtë dhe ORP
  • Shishja ka të shënuar qartë datën e skadencës dhe numrin e lotit

Niveli i elektrolitit në elektrodat e rimbushshme duhet të kontrollohet përpara se të kryeni çdo matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësirën e duhur të elektrolitit për të siguruar performancën e duhur të elektrodës. Ky mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin e presionit adekuat të kokës për të promovuar efikasitetin dhe saktësinë e elektrodave tuaja të rimbushshme. 

 

Specifikimet

 

Përshkrimi

3.5M KCl tretësirë elektrolitike

Paketimi

Shishe

Sasia

1

Vëllimi

230 mL

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara