SKU
HI7092M

Tretësirë ​​oksiduese e paratrajtimit (230 mL) - HI7092M

2 201,94 Lekë
In stock

Tretësirë ​​oksiduese e paratrajtimit, 230 mL

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara