SKU
HI72911D

pH Electrode for Boilers and Cooling Towers (titanium, DIN) - HI72911D

22 875,73 Lekë
In stock

pH Electrode for Boilers and Cooling Towers

Hanna Instruments offers a wide variety of pH electrodes that are designed for many different applications. The type of glass used for sensing pH, bulb shape, body material, type of junction, type of reference and electrolyte used are just some of the design considerations.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara