SKU
HI1271

Elektroda rezervë e pH për HI98100 - HI1271

1 467,96 Lekë
In stock

HI1271 është elektroda rezervë për pH matësit HI98100 Checker Plus. Zëvendësimi i elektrodës pH është i shpejtë dhe i lehtë. Thjesht hiqni sondën e vjetër që do të zëvendësohet dhe vendosni sondën e re.

Specifikimet

Intervali i pH

0 deri në 14

Lloji i qelizës referuese

E vetme, Ag/AgCl

Lloji/Shkalla e rrjedhjes

I hapur

Lloji i elektrolitit

xhel

Materiali i trupit

polipropilen

Forma e majës

sferike (diametri: 3 mm)

Presioni max

0.1 bar

Intervali i funksionimit të temperaturës

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) -GP

Sensor temperature

jo

Lloji i lidhësit

kapak me vidë

Përforcues

jo

Fusha e përdorimit të rekomanduar

Për qëllime të përgjithshme

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara