SKU
HI76309

4 ring Conductivity/TDS Probe for HI9835 - HI76309

34 741,75 Lekë
In stock
The HI76309, a 4 ring conductivity, and temperature probe features a PVC body with stainless steel, four ring design. This design offers highly accurate readings over the entire conductivity range.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara