SKU
HI76312

Sonda e përcjellshmërisë me katër unaza - HI76312

54 803,88 Lekë
In stock

HI76312 është një sondë përcjellshmërie me katër unaza e zëvendësueshme prej platini me një sensor të integruar të temperaturës dhe kabull prej 1 m.

  • E lehtë për t'u pastruar.
  • Sensor i brendshëm për temperaturën
  • E përkryer për t'u përdorur me seritë HI5000 të matësve të banakut

Të gjitha leximet kryhen me sondën e përcjellshmërisë me katër unaza HI76312 që ka një sensor të integruar të temperaturës për korrigjimin automatik të temperaturës. Katër unazat janë bërë me platin dhe trupi i elektrodës është prej plastike polieterimid (PEI) që është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra. Dizajni me katër unaza lejon që kjo sondë të përdoret në një gamë të gjerë matjesh.

 

Specifikimet

Saktësia

±1% FS

Intervali

0,000 deri në 9,999 µS/cm; 10,00 deri në 99,99 µS/cm; 100,0 deri në 999,9 µS/cm;  1.000 deri në 9.999 mS/cm; 10,00 deri në 99,99 mS/cm; 100,0 deri në 1000,0 mS/cm EC* aktuale

Forma e majës

Sonda me 4 unaza

Gjatësia e trupit

120 mm

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-5 deri në 100°C (23 deri në 212°F)

Sensor temperature

po

Përforcues

jo

Materiali i trupit

PEI

Kabulli

1 m (3,3')

Aplikacionet 

Laborator

 All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved