SKU
HI7610

Sondë industriale për temperaturën ( Pt100 inox celik)- HI7610

29 848,54 Lekë
In stock

Kjo sondë  temperature industriale përdor një sensor Pt100 dhe është ndërtuar me çelik inoksit për t'i bërë ballë mjedisit  të procesit.

  • Model çeliku inoks me fije të jashtme 1/2" GAS NPT.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm në aplikimet industriale.

Sondë prej celik inoksi

Çelik inoksit për t'i bërë ballë mjedisit  të procesit

Montimi

Fije e jashtme 1/2" GAS NPT për montim të lehtë.

Sensor pt100 me 3 tela

Siguron kompensim të saktë dhe efektiv të temperaturës.

E shumanshme

Ato mund të përdoren me një rrjet të gjerë të pH industrial, ORP dhe kontrollorët e përçueshmërisë në treg, si dhe me serinë tonë pH 500, mV 600, HI700 dhe HI504.

 

Specifikimi

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI7610

Trupi

Çelik inoks

Matching pin

Jo

Amplifikator

Jo

Temperature Sensor

Po.

Lloji i sensorit të temperaturës

Pt100

Presion max

8 bar

Kabulli

5m

Garanci

6 muajAll prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved