SKU
HI9564

Termo-higrometër Portativ- HI9564

17 737,86 Lekë
In stock

HI9564 është një termohigrometër portativ i krijuar për të ofruar performancë maksimale në mjedise të vështira. Matjet e temperaturës dhe lagështisë relative bëhen të lehta me paketimin e fortë, rezistentë ndaj ujit dhe shtresën e qëndrueshme të sondës HI70602. HI9564 përmban një funksion të fikjes automatike pas 20 minutash pasiviteti, lexime të temperaturës në Celsius dhe Faradej dhe mesazhe në ekran për të drejtuar procedurat dhe për të treguar gabimet e mundshme.

Përshkrim

HI9564 dhe HI9565 janë termo-higrometra portativë të krijuar për të matur temperaturën dhe lagështinë relative (RH). HI9565 paraqet avantazhin e shtuar për të llogaritur pikën e vesës nga temperatura dhe RH. Për të siguruar mbrojtje maksimale kundër efekteve të lagështisë dhe kondensimit, instrumentet vendosen në një shtresë të fortë dhe rezistente ndaj ujit. Sonda e temperaturës dhe RH është një "sondë inteligjente" e cila përbëhet nga një sensor elektronik i kalibruar në fabrikë, i cili nuk kërkon kalibrim nga përdoruesi. "Sondat tona inteligjente" do të funksionojnë me cilindo nga njehsorët tanë pa pasur nevojë të rikalibrohen pasi sensori elektronik gjurmon performancën dhe ruan historinë e kalibrimit direkt në sondë. 

 

Veçoritë

 

 • Termohigrometra me pikën e vesës dhe sondën e kalibrimit të regjistrimit të të dhënave.
 • Matjet e njëkohshme të RH dhe temperaturës në një ekran të madh LCD me dy linja
 • Njësia e zgjedhur e temperaturës (°C ose °F)
 • HI706023 sondë e dedikuar për temperaturë dhe RH me sensor elektronik
 • Sonda e lidhjes së shpejtë
 • Treguesi i jetëgjatësisë së baterisë dhe zbulimi i baterisë së ulët
 • Konfigurimi i tastierës
 • Funksioni i fikjes automatike
 • Shtresë e papërshkueshme nga uji IP67
 • Vlera MIN, MAX dhe treguesi HOLD
 • Treguesi i stabilitetit

Specifikimet

Intervali RH

0,0 deri në 100,0 % RH

Rezolucioni

0,1 % RH

Saktësia

±2,5 % RH (0 deri në 90 % RH)

Intervali temperatura

-10,0 deri në 60,0°C / 14,0 deri në 140,0°F

Rezolucioni

0,1°C / 0,1°F

Saktësia

±0,4 °C / ±0,8 °F

Sonda e specifikimeve shtesë

HI706023 RH/sondë e temperaturës

Lloji i Baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Fikja automatike e zgjedhur nga përdoruesi

pas 8 minutash, 60 minutash ose i paaftë

Mjedisi

0 deri në 60 °C (32 deri në 140 °F); 98 % RH jo kondensuese

Dimensionet

154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”)

Pesha

196 g (6,91 oz.)

Informacion*

HI9564 furnizohet me sondë RH/temperaturë HI706023, bateri AAA 1,5 V (3) dhe manual udhëzimi.

 

 

 

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved