SKU
HI9565

Termo-higrometër - HI9565

20 184,47 Lekë
In stock

HI9564 dhe HI9565 janë termohigrometra portativë të krijuar për të matur temperaturën dhe lagështinë relative (RH). HI9565 paraqet avantazhin e shtuar të aftësisë për të llogaritur pikën e vesës nga temperatura dhe RH.

 

Përshkrim

HI9564 dhe HI9565 janë termo-higrometra portativë të krijuar për të matur temperaturën dhe lagështinë relative (RH). HI9565 paraqet avantazhin e shtuar të aftësisë për të llogaritur pikën e vesës nga temperatura dhe RH. Për të siguruar mbrojtje maksimale kundër efekteve të lagështisë dhe kondensimit, instrumentet vendosen në një shtresë të fortë dhe rezistente ndaj ujit. Sonda e temperaturës dhe RH është një "sondë inteligjente" e cila përbëhet nga një sensor elektronik i kalibruar në fabrikë, i cili nuk kërkon kalibrim nga përdoruesi. "Sondat tona inteligjente" do të funksionojnë me çdo nga njehsorët tanë pa pasur nevojë të rikalibrohen pasi sensori elektronik gjurmon performancën dhe ruan historinë e kalibrimit direkt në sondë. 

 

Veçoritë

  • Termohigrometra me pikën e vesës dhe sondën e kalibrimit të regjistrimit të të dhënave.
  • Matjet e njëkohshme të RH dhe temperaturës në një ekran të madh LCD me dy linja
  • Njësia e zgjedhur e temperaturës (°C ose °F)
  • HI706023 sondë e dedikuar për temperaturë dhe RH me sensor elektronik
  • Sonda e lidhjes së shpejtë
  • Treguesi i jetëgjatësisë së baterisë dhe zbulimi i baterisë së ulët
  • Funksioni i fikjes automatike
  • Shtresë e papërshkueshme nga uji IP67
  • Vlera MIN, MAX dhe treguesi HOLD
  • Treguesi i stabilitetit

 

Specifikimet

 

Specifikimet:

Detaje

sku

HI9565

Shkalla e temperaturës

-10,0 deri në 60,0°C / 14,0 deri në 140,0°F

Rezolucioni i temperaturës

0,1°C / 0,1°F

Saktësia e temperaturës (@25°C/77°F)

±0,4 °C / ±0,8 °F

Intervali RH

0,0 deri në 100,0 % RH

Rezolucioni RH

0,1 % RH

Saktësia RH

±2,5 % RH (0 deri në 90 % RH); ±3,5 % RH (90 deri në 100 % RH)

Intervali i pikës së vesës

-20,0 deri në 60,0°C / -4,0 deri në 140,0°F

Rezolucioni i pikës së vesës

0,1°C / 0,1°F

Saktësia e pikës së vesës

±2°C /±4°F (50 deri në 85 % RH dhe 15 deri në 40°C); ±4,5°C /±9°F (jashtë)

Furnizimi me energji elektrike

Bateritë AAA 1.5 V

Konsumi i energjisë

rreth 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

1 deri në 60°C (32 deri në 140°F); RH max 98% jo kondensuese

Dimensionet

155 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”)

Pesha

197 g (6,91 oz.)

Informacion*

paketohet me sondë RH/temperaturë HI706023, bateri AAA 1,5 V (3) dhe

 manual udhëzimi.

Garancia

2 vite

Sonda e rekomanduar

Sonda HI706023 RH/temperaturë

 

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved