SKU
HI70456

Sodium Hydroxide 0.1N, 1L - HI70456

2 201,94 Lekë
In stock
HI70456 is a sodium hydroxide titrant for use in standard acid-base titrations. Hanna titration solutions and reagents have the lot number and expiration date clearly marked on the label and are air tight with a tamper-proof seal to ensure the quality of the solution.
  • Air-Tight
  • Acid-Base Reagent
  • Tamper-Proof Seal

Specifications

Concentration 

0,1 N 

Pakiranje Package 

Bottles 

Quantity 

1 

Certificate of Analysis 

No 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara